Zoom foutmelding bij Facebook Live nu opgelost!
Zoom foutmelding

Zoom foutmelding bij Livestreamen via Facebook live in je Facebook groep - Nu opgelost! 

Weet jij ook hoe dat voelt? Wanneer je als coach of trainer via Zoom een Facebook live uitzending wilt geven in je groep, maar dat je nu dan ineens een foutmelding krijgt…Het lukt je niet meer om via Zoom in de Facebook groep te komen. Ook ik heb dit ondervonden… Ik had mijn presentatie helemaal klaar staan om te gaan delen in mijn Facebook groep, maar helaas Zoom gaf steeds dezelfde foutmelding 200.  

Wat de oplossing voor deze Zoom foutmelding 200 is?

De oplossing is de app van Zoom toevoegen aan je Facebook groep. In onderstaande video laat ik het je zien hoe je dit kunt doen, zodat je deze foutmelding voortaan niet meer krijgt!  

Wil jij meer weten over het belang van Livestreamen? Ik heb er eerder een blog over geschreven en geef daarin 5 voordelen van Livestreamen Een prachtige en makkelijke manier om jou beter te leren kennen.

Wil jij ontdekken hoe je met plezier kunt Livestreamen? 

voor een goede start, zodat jouw Livevideo een succes wordt! 

Heb jij deze tip ingezet en de app toegevoegd? Laat je reactie onderstaand achter, leuk om van je te horen!

About the Author

Ik help ambitieuze ondernemers zichtbaar te worden op Social Media. Door samen positief en met passie de wereld in te kijken, wordt het leven echt mooier!

Leave a Comment:

(2) comments

Esther 3 mei 2022

Wat heerlijk dat je deze video hebt gemaakt! Ik liep helemaal vast in mijn live moment omdat ik niet wist dat er een aanpassing nodig was. Dank je wel, ik heb de app toegevoegd en kan nu weer met zoom in Facebook komen.

Wat moeten we toch zonder jou lieve Esther!

Reply
    Esther 3 mei 2022

    Wat fijn om te horen! Dank je wel! Veel ondernemers gebruiken Zoom en Facebook live en hoe fijn is het dan als je de oplossing online kunt vinden….

    Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: