Wat Klanten Zeggen - Your Social Eye

Wat Klanten Zeggen

profile-pic

Esther is a great #socialmedia #coach and #trainer. She organized and designed a 1 day Instagram training for our 12 woman and man crew of #TeamBolsiusBouscholte, #HollandOceanRacing and #Oceanracesacademy. The training was superbe, very useful for what we want to achieve: More visibility and exposure on Instagram and interactivity with out target clients and customers. Esther is friendly, direct, clear, very interactive and committed to get results. I recommend any team to hire Esther as a social media and Instagram trainer. I want to work with Esther in the future as a Social Media consultant. Thank you Esther.

profile-pic

Esther is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Insta. En niet alleen dat, ze weet precies wat voor jou van toepassing is, hoe jij je voordeel er mee kan doen.

Vóór de online Instagramtraining wist ik bv. niet hoe om te gaan met de #hashtags. En gebruikte ik ze vooral als voortekens bij muzieknoten. Nu weet ik wat wel en niet te doen en hoe op te vallen bij mijn doelgroep.

Ik kan het iedere ondernemer aanbevelen.

Michiel Buursen Ondernemend Musicus
profile-pic

'Jouw verhaal' - online Storytelling. Ik begreep wat het was maar had geen idee hoe ik moest beginnen. Esther nam mij mee op reis en via haar logische stappenplan kwam als vanzelf mijn ‘verhaal’ naar boven. Passend bij mijn kernwaarden, mijn missie en mijn klanten. Ze neemt ruim de tijd en stopt niet voordat je ook jouw eigen social media plan hebt staan. Telkens uitgaand van wat bij mij past ben ik de afgelopen 3 maanden al meer zichtbaar geweest met mijn verhaal op social media dan in de afgelopen 3 jaar. Ik kan Esther van harte aanbevelen!

Irma Heuft Samen voor moedige oplossingen, meer dan de moeite waard
profile-pic

De Online Masterclasses van Esther Vree zijn super waardevol. Met een logische opbouw heb ik inzicht gekregen in hoe ik social media het handigst bedrijfsmatig in kan zetten. Samen met de vele achtergrond informatie, externe links en waardevolle feedback van Esther heeft social media geen geheimen meer. Het mooie van deze training is dat als je de opdrachten maakt, je een gedegen plan hebt om social media voor je bedrijf in te zetten. Het enthousiasme en de betrokkenheid van Esther maakt deze training compleet. Echt een aanrader om de geheimen van social media te ontwarren én resultaat in je onderneming te ervaren.

profile-pic

Het is vooral Esther's enthousiasme dat zo enorm aanstekelijk werkt. Zij zorgt ervoor dat mijn creativiteit begint te borrelen en dat ik ook daadwerkelijk Social Media leuk ga vinden. De opdrachten zijn helder, overzichtelijk, goed uitvoerbaar en er zit een duidelijke lijn in. Ik heb heel veel geleerd en pas het nu ook in de praktijk toe, waardoor ik leuke reacties krijg en in gesprek ben met mijn potentiële cliënten.

profile-pic

Vandaag gestart met het jaarprogramma van your visual storytelling. Om duidelijk voor ogen te krijgen hoe ik mijn kennis via Social media kan verspreiden. De eerste masterclass gehad en hier is duidelijk geworden wat de hoofdonderwerpen zijn en dat hier heel veel sub onderwerpen onder hangen waar ik ook over ga delen, superblij met deze structuur.

Rose Kleiboer - ten Hoope Paardencoach - Klaverweitje.nl
profile-pic

Esther kijkt naar mogelijkheden en stuurt waar nodig bij. Zij heeft me aangezet om me zichtbaarder te maken via FB live. Wat Esther vooral kenmerkt is haar aanstelijke enthousiasme, kennis over social media en betrokkenheid. Een warme en fijne persoonlijkheid, enorm prettig om mee samen te werken!

profile-pic

Toen ik begon aan de videotraining ‘Hoe maak ik leuke en mooie Visuals voor mijn Instagram Stories’, was ik niet bang om er iets te delen, maar mijn verhaal en het beeld moest 1 geheel worden. En dat is gebeurd; het werd 1 beeldend verhaal! En dat ondersteunt mij bij mijn verhaal en mijn bedrijfslijn.

Esther geeft in de videotraining een heldere uitleg over hoe je de Instagram Stories kunt maken, stap voor stap. Ik ben het gelijk gaan toepassen en het zit nu in mijn dagelijkse routine. Elke dag start ik de dag 1 uur om o.a. Instagram Stories te bedenken en te maken, waardoor ik online zichtbaar ben. Zelfs mensen uit Friesland hebben contact met mij gezocht voor mijn paarden coaching! Ik krijg reacties van mijn doelgroep. Hierdoor enthousiasmeert en motiveert het mij om dit te blijven inzetten.

Door de videotraining ben ik online nog beter zichtbaar, ben ik geïnspireerd en ben ik zelfs anders gaan kijken naar foto’s die ik online deel. Kortom, wil je meer ontdekken over hoe je leuke en mooie Instagram Stories kunt maken? Dan raad ik je deze training van Esther van harte aan.

Mariëlle Renckens Holistisch trainer / coach
profile-pic

De instagram training van Esther geeft mij inzicht in de mogelijkheden van instagram. Het is helder, overzichtelijk én met enthousiasme gemaakt. Esther is gepassioneerd in haar vak en haar enthousiasme maakt dat je ermee aan de slag gaat. Het heeft mij inzicht gekregen in hoe ik instagram wil inlijven in de marketing van mijn onderneming. Het is dan alleen nog een kwestie van alle stappen toepassen.
Van harte beveel ik de training aan om hiermee nieuwe wegen in marketing te ontdekken.

Michaëla Wierdsma Stok achter de deur Coach