Over Ons - Your Social Eye

Over Ons

“Iets moois voor anderen creëren, resultaat en de wereld laten zien! Wauw! Dit is wat ik wil.” # Esther Vree #

Als ik terugkijk op mijn "ontdekkingsreis" in een nieuwe wereld is het halverwege 2015.

Het was januari 2013 toen het allemaal begon. Na veel denken, vele angsten en uitvoeringsbesluiten ik mijn baan als Administrateur op te zeggen. Zonder te weten wat er gaat komen, maar omdat ik zeker weet dat ik anders "ziek" naar huis zal gaan. Ergens in mij zegt iets dat dit niet het werk is, wat ik het allerliefste zou doen….. Maar wat dan wel?

Via Twitter kom ik in contact met Susanna. Ik volg haar. Lees hoe zij als loopbaancoach met passie (let op: dit is namelijk voor mij in alles één van mijn belangrijkste trefwoorden !!) ”. Zij heet Susanna Reuhl van 100%IK, deze bedrijfsnaam alleen al, geweldig!

Bijna kijk ik terug op een super gaaf en echt traject! Zij heeft mij een spiegel gehouden voor en me geleerd te kijken naar mezelf en wat IK nou het liefste doe. In het traject ik veel reacties van wat anderen van mij vinden: “Wat je ziet, is wat je krijgt; Zo zijn er helaas niet veel op deze wereld; De wijze hoe naar de wereld kijkt is geweldig; Je bent puur". Mooi om dat eens te horen.

Wat er daarna allemaal is gebeurd, is super mooi! Er vielen veel puzzelstukjes in elkaar. Zo ben ik een opleiding “Een Social Media Strategie in 5 stappen” gaan volgen. Daar heb ik geleerd hoe je een Social Media Strategie kunt maken voor je bedrijf. Tijdens één van de cursusdagen wordt gebruik van ik de Social Media (als) wilde oppakken voor “Fempower Magazine”. Een online magazine voor ondernemende vrouwen. Dit heb ik een half jaar mogen doen! Ik heb veel visuele content bedacht en gemaakt! Dit vond ik echt SUPER GAAF om te doen….. Ik vond al snel, dit is mijn passie! Iets moois voor anderen te creëren, resultaat te bereiken en dit de wereld te mogen laten zien! Wauw! Dit is wat ik wil.

Hier komt mijn passie en ervaring helemaal tot zijn recht. Om dit voor zoveel mogelijk mensen te kunnen gaan doen, was de volgende stap een logische. februari 2015 begonnen ik mijn eigen bedrijf te starten, met ik anderen visueel zichtbaar maak via Social Media. Visuele inhoud en visuele aankondiging zijn tegenwoordige belangrijke op Social Media! Visuele inhoud 94% meer views dan alleen tekst van Jaap Murre in 2010 bleek ook dat visuele tot inhoud wordt! Zo belangrijk is dus inhoud!

Met Your Social Eye, help ik positieve ondernemers zichtbaar te worden op Social Media! Dus ondernemers geen zorgen meer maar “Eindelijk zichtbaar op Social Media zonder gedoe!” . Zij zullen zorgeloos gezien en gevonden worden op Social Media door het delen van hun verhaal. Ik leer ondernemers zichzelf en hun verhaal te vertalen naar "beeld", dat vind ik mijn allermooiste uitdaging! Want 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden en daarbij: Beelden geven je bedrijf/product een gezicht en dat is precies waar we de verbinding maken!

Mijn doel is om ondernemers in de wereld van Social Media zichtbaar te maken. Mijn motto is: Door samen positief en met passie de wereld in te kijken, wordt het leven echt mooier!

Interview Vrijheidsondernemersshow Jeanet Bathoorn

Mijn ondernemersreis: In de Vrijheidsondernemersshow van Jeanet Bathoorn vertel ik vanuit Thailand mijn verhaal over het besluit mijn bedrijf te beginnen en veel meer....

Klik hier en je komt bij de podcast!

Vind jij het lastig je bedrijf “in the picture” te zetten op Social Media? Laat het mij weten, ik vind het heerlijk jou daarbij te helpen! Bekijk de mogelijkheden.