Over Ons - Your Social Eye

Over Ons

“Iets moois voor anderen creëren, resultaat bereiken en de wereld dit te mogen laten zien! Wow! Dit is wat ik wil.”       # Esther Vree #

Als ik terugkijk op mijn “ontdekkingsreis” in een nieuwe wereld is het halverwege 2015.

Het was januari 2013 toen het allemaal begon. Na veel denken, vele angsten en overwegingen besluit ik mijn baan als Administrateur op te zeggen. Zonder te weten wat er gaat komen, maar omdat ik zeker weet dat ik anders “ziek” naar huis zal gaan. Ergens in mij zegt iets dat dit niet het werk is, wat ik het allerliefste zou doen….. Maar wat dan wel?

Via Twitter kom ik in contact met Susanna. Ik volg haar. Lees hoe zij als loopbaancoach met passie (let op: dit is namelijk voor mij in alles één van mijn belangrijkste keywords!!) andere mensen helpt met de vraag: “Wat wil ik nou precies in werk en wat past er het beste bij mij?”. Zij heet Susanna Reuhl van 100%IK, deze bedrijfsnaam alleen al, geweldig!

Inmiddels kijk ik terug op een super gaaf en leerzaam traject! Zij heeft mij een spiegel voor gehouden en me geleerd te kijken naar mezelf en wat IK nou het liefste doe. In het traject kreeg ik veel reacties van wat anderen van mij vinden: “What you see, is what you get; Zo zijn er helaas niet veel op deze wereld; De wijze waarop jij naar de wereld kijkt is geweldig; Je bent puur”. Mooi om dat eens te horen.

Wat er daarna allemaal gebeurd is, is super mooi! Er vielen veel puzzelstukjes in elkaar. Zo ben ik een opleiding “Een Social Media Strategie in 5 stappen” gaan volgen. Daar heb ik geleerd hoe je een Social Media Strategie kunt maken voor je bedrijf. Tijdens één van de cursusdagen werd mij gevraagd of ik de Social Media (als werkervaring) wilde oppakken voor “Fempower Magazine”. Een online magazine voor ondernemende vrouwen. Dit heb ik een half jaar mogen doen! Ik heb veel visuele content bedacht en gemaakt! Dit vond ik echt SUPER GAAF om te doen….. Ik merkte al gauw, dit is mijn passie! Iets moois voor anderen te creëren, resultaat te bereiken en dit de wereld te mogen laten zien! Wow! Dit is wat ik wil.

Hier komt mijn passie en ervaring helemaal tot zijn recht. Om dit voor zoveel mogelijk mensen te kunnen gaan doen, was de volgende stap een logische. Februari 2015 besloot ik mijn eigen bedrijf te starten, waarmee ik anderen visueel zichtbaar maak via Social Media. Visuele content en visuele zichtbaarheid zijn tegenwoordig steeds belangrijker op Social Media! Visuele content genereert 94% meer views dan tekst alleen en uit wetenschappelijk onderzoek van hoogleraar Jaap Murre in 2010 blijkt ook dat visuele content tot 60% beter onthouden wordt! Zo belangrijk is dus visuele content!

Met Your Social Eye, help ik positieve ondernemers visueel zichtbaar te worden op Social Media! Dus ondernemers zullen geen frustratie meer voelen maar “Eindelijk zichtbaar op Social Media zonder gedoe!”. Zij zullen zorgeloos gezien en gevonden worden op Social Media door hun potentiële klanten, doordat ik ondernemers leer hun verhaal, hun passie te vertalen naar “beeld”, dat vind ik mijn allermooiste uitdaging! Want 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden en daarbij: Beelden geven je bedrijf/product een gezicht!

Mijn uiteindelijke doel is om met een klant een langdurige werkrelatie op te bouwen, elkaar te inspireren, waardoor ik mijn klanten ook in de toekomst doelgericht van dienst kan zijn om hun (product) in de wereld van Social Media zichtbaar te maken. Mijn motto is: Door samen positief en met passie de wereld in te kijken, wordt het leven echt mooier!

In de expertpodcast van Hugo Bakker heb ik 'mijn verhaal' mogen vertellen. Wil je meer van en over mij horen? Luister dan vooral naar deze podcast!

Interview Vrijheidsondernemersshow Jeanet Bathoorn

In de Vrijheidsondernemersshow van Jeanet Bathoorn vertel ik vanuit Thailand mijn verhaal over het besluit mijn bedrijf te beginnen en veel meer....

Klik hier of op de afbeelding en je komt bij de podcast!

Vind jij het lastig je bedrijf “in the picture” te zetten op Social Media? Laat het mij weten, ik vind het heerlijk jou daarbij te helpen! Bekijk de mogelijkheden.