Zichtbaar worden op Social Media door je verhaal in beeld te brengen - Your Social Eye

Zichtbaar worden op Social Media door je verhaal (beeldend) te vertellen!

Vaak willen mensen niet direct hun eigen foto op Social Media zetten, maar toch wel laten zien waar ze mee bezig zijn en daardoor beter zichtbaar worden. Heb jij dat ook? Dan is dit misschien een leuke tool voor jou!

Hoe doe je dat dan?

Met de tool www.placeit.net kun je heel makkelijk je eigen foto toevoegen, of eigenlijk gebruiken IN een andere foto, zodat je deze kunt delen op Social Media, zodat al jouw volgers toch zien waar jij mee bezig bent.  

Ik krijg vaak de vraag hoe ik bepaalde visuele tools toepas en vandaag vertel ik je iets over placeit.net. 

Placeit - voor het gebruiken van je eigen foto IN een andere foto, bijvoorbeeld op een beeldscherm of een mobiele telefoon, er zijn vele mogelijkheden en templates.

Wat is placeit precies?

Je zet je eigen foto IN een andere foto. Je kunt hiermee toch iets online vertellen, laten zien over jezelf, je verhaal beeldend vertellen, maar dan niet zo heel pontificaal op de voorgrond. 

Ik geef je onderstaand een voorbeeld van een foto template van place-it.

Placeit voorbeeld van je eigen foto plaatsen in een template foto

Wat heb je eraan?

Ik ben aan het werk, zit lekker in de natuur (en ik ben een feestje aan het vieren 🙂 ), voor mij de beste plek om inspiratie op te doen! Wil jij ook laten zien waar jij mee bezig bent? Juist dit is belangrijk op Social Media, te laten zien waar je mee bezig bent, wat jouw verhaal is en waar jij voor staat. Uiteindelijk is Social Media niet de plek waar je (alleen) je produkt verkoopt, nee het is juist waar je je verhaal vertelt, je passie laat zien!

Hoe maak je een placeit?

Ga naar www.placeit.net en download je eigen foto in een voorbeeld/template foto van placeit. Je moet wel even goed opletten, welke grootte van de afbeelding er wordt geadviseerd! Je kunt ook nog tekst toevoegen en de foto verder bewerken.

Waar ga jij place-it voor gebruiken?

Laat het me in een onderstaande reactie weten!

Eigen foto geplaatst in de template van Placeit

Wil je een instructievideo ontvangen, hoe je dit stap voor stap kunt doen? Stuur mij dan even een email info@yoursocialeye.nl dan stuur ik hem toe!

About the Author

Ik help ambitieuze ondernemers zichtbaar te worden op Social Media. Door samen positief en met passie de wereld in te kijken, wordt het leven echt mooier!

Leave a Comment:

Leave a Comment: