Jouw eigen bewegende Emoji cartoonfiguur maken - Your Social Eye

Jouw eigen bewegende Emoji cartoonfiguur maken

Ik denk dat dit de (op dit moment) meest gestelde vraag aan mij is…. Hoe maak jij die leuke, bewegende Emoji cartoonfiguur en hoe kan ik dat ook doen?

Allereerst, hoe komt het dat dit zo aanspreekt?

Al een tijdje maak ik mijn eigen bewegende Emoji cartoonfiguur, ik noem haar ‘mijn virtueel assistent’ ?. Zij lijkt dus sprekend op mij, ook mijn volgers geven dit aan.

Het lijkt er dus echt op dat IK hier in een cartoonfiguur aanwezig ben, juist ook omdat het beweegt en dus echt 3D is. Dat is dus wat aanspreekt; alsof ik daar ben, loop, dans, eet, sport etc… Het is echt een stukje ‘Visual Storytelling’.

Deze cartoonfiguur kun je op meerdere manieren inzetten.

Doordat je er iets bij ‘vertelt’ geef je bijvoorbeeld aan wat jij aan het doen bent of waar jij bent, waarom je ergens bent. Er is van alles mogelijk, als je een beetje creatief bent. En anders kan ik je daarbij helpen. ?

Al een tijdje maak ik mijn eigen bewegende Emoji cartoonfiguur, ik noem haar ‘mijn virtueel assistent’ ?. Zij lijkt dus sprekend op mij, ook mijn volgers geven dit aan.

Het lijkt er dus echt op dat IK hier in een cartoonfiguur aanwezig bent, juist ook omdat het beweegt en dus echt 3D is. Dat is dus wat aanspreekt; alsof ik daar ben, loop, dans, eet, sport etc… Het is echt een stukje ‘Visual Storytelling’.

Waar kun je het online delen? Bijvoorbeeld:

 • Instagram Stories
 • Facebook Verhalen

Het is een uitstekende mogelijkheid om dit soort Visual Storytelling in te zetten EN nog leuk ook! Althans, dit krijg ik heeeel vaak te horen. Vandaar dat ik ook deze instructievideo heb gemaakt.

Je kunt er ook audio bij opnemen en/of tekst erbij zetten. Er is van alles mogelijk. 

Hoe maak je zo'n bewegende Emoji cartoonfiguur?

 1. Je maakt een account aan op Snapchat
 2. Je koppelt jouw bitmoji (cartoonfiguur) met Snapchat
 3. Je maakt jouw 1e eigen Bewegende Emoji Cartoonfiguur
Jouw eigen bewegende Emoji cartoonfiguur maken

Wil jij de instructievideo ontvangen? 

Lijkt het jou leuk om ook jouw eigen bewegende Emoji cartoonfiguur te maken? En wil jij dit ook zelf gaan doen? Wanneer je onderstaand je naam en e-mailadres achterlaat ontvang je de gratis instructievideo in jouw e-mailbox.

About the Author

Ik help ambitieuze ondernemers zichtbaar te worden op Social Media. Door samen positief en met passie de wereld in te kijken, wordt het leven echt mooier!

Leave a Comment:

(5) comments

Monique 24 oktober 2019

Ik wil graag mijn eigen bewegende emoji cartoonfiguur!

Reply
  Esther 3 december 2019

  Leuk om te zien dat het gelukt is en dat je hem zo vaak online inzet!

  Reply
Anja de Bont 4 november 2019

Vind ze zo grappig dat ik die ook wil gebruiken. Tja ben wel een social media persoontje. En deel of zet er vaak iets over wielrennen op. En met zo’n leuk poppetje maakt het zoveel leuker en valt het meer op.

Reply
Eef 25 juni 2021

Wil weten hoe je dat kan doen

Reply
  Esther 1 juli 2021

  Hi Eef, wat leuk dat jij ook jouw eigen bewegende emoji wilt. Er zijn wel wat wijzigingen, maar wanneer je hierboven op de groene button klikt, en jouw naam en emailadres achterlaat, ontvang je de instructievideo in je mailbox!

  Veel plezier!

  Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: