Hoe je een evenement, training of workshop online zichtbaar maakt - Your Social Eye

Heb jij onlangs een evenement, training, webinar, bijeenkomst, workshop of netwerkborrel gegeven en wil je dit online zichtbaar maken? Dan heb ik een handige tool voor je!

Dit kun je namelijk heel makkelijk doen door een Storify te maken.

Wat is een Storify precies?

Het is een verhaal gemaakt van content, informatie die al op internet staat en die je nu als één verhaal bij elkaar zet. Het zijn tweets, berichten op Instagram, Facebook, alles wat op openbaar staat kun je toevoegen!

Het is dus online Storytelling! Je laat d.m.v. beeld en online content zien, waar jij mee bezig bent (geweest). Ik heb laatst een Storify voor het Storytelling festival in Amersfoort, bij Meet & Discover gemaakt. Je krijgt altijd leuke reacties, omdat mensen het leuk vinden dat zij erin genoemd worden en je laat aan de mensen die niet geweest zijn zien hoe (leuk, interessant, leerzaam) het geweest is!

Wat is er zo nuttig en leuk aan?

Deelnemers vinden het leuk om in jouw online verslag te staan met hun content, ook zij worden hierdoor beter zichtbaar en aan de afwezigen laat je zien hoe het geweest is en dat zij het de volgende keer niet willen missen 😉

Hoe maak je een Storify?

Je maakt op www.storify.com een account aan en voegt een “New Story” toe, waaraan je allerlei content koppelt. Indien je er niet uitkomt, laat het mij weten, dan kan ik een Tutorial voor je maken en zal ik je stapsgewijs laten zien hoe dit gaat.

  • Laat het mij weten, wanneer je hierbij hulp nodig hebt!

About the Author

Ik help ambitieuze ondernemers zichtbaar te worden op Social Media. Door samen positief en met passie de wereld in te kijken, wordt het leven echt mooier!

Leave a Comment:

(2) comments

Ellen 24 maart 2016

Helder en de tool storify is zeker de moeite waard. Dankjewel!

Reply
    Esther 29 maart 2016

    Dankjewel Ellen! Fijn om te horen!

    Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: