Jammer,
Je bent te laat voor deze 'Birthday-actie!

Maar laat onderstaand je naam en e-mailadres achter, dan kom je op de EarlyBird informatielijst te staan. Ik informeer jou als eerste als de inschrijving voor de online training 'Word ook een Inspirerende Instagrammer' weer geopend is! 

Word ook een Inspirerende Instagrammer

Vergroot als ZZP-er je zichtbaarheid op Instagram

Ontdek in 6 weken hoe je maximaal gebruik maakt van de mogelijkheden om klanten te inspireren en aan te trekken via Instagram
Word ook een Inspirerende Instagrammer

Instagram 6 weken online videotraining 

Start: direct na inschrijving

6 modules

profile-pic

Esther is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Insta. En niet alleen dat, ze weet precies wat voor jou van toepassing is, hoe jij je voordeel er mee kan doen.

Vóór de online Instagramtraining wist ik bv. niet hoe om te gaan met de #hashtags. En gebruikte ik ze vooral als voortekens bij muzieknoten. Nu weet ik wat wel en niet te doen en hoe op te vallen bij mijn doelgroep.

Ik kan het iedere ondernemer aanbevelen.

Michiel Buursen Ondernemend Musicus
Berichten over de training:
Deelnemer training Jan Everts
Reactie tijdens het programma