Gratis online training

 Meer klanten aantrekken door het inzetten van 'Your Visual Storytelling'

Je ideale klant aanspreken door het zichtbaar maken van 'Jouw verhaal'

Gratis Webinar ‘Meer klanten aantrekken door het inzetten van ‘Your Visual Storytelling’
11
Dagen
02
Uren
54
Minuten
07
Seconden

Meer klanten aantrekken door het inzetten van 'Your Visual Storytelling' 

Klik op de button hieronder en selecteer de datum en het tijdstip wat jou het beste uitkomt om deze training live te volgen!

Ontdek in deze gratis training hoe je succesvol je verhaal online zichtbaar maakt!
Wil jij ook meer klanten aantrekken via Social Media? Meld je dan aan!
Tijdens deze training zul je van alles te weten komen over:
  • Dè reden waarom je, als ondernemer,  'Jouw Verhaal' zou moeten delen op Social Media
  • Hoe je succesvol je verhaal online zichtbaar maakt, waarmee je klanten aantrekt
  • Hoe je online laat zien wie JIJ bent, vanuit je kernwaarden
  • Ontdek hoe je kunt starten met 'Your Visual Storytelling'
Review 3 webinar
Dit is wat anderen van Esther haar (online) trainingen vinden:
profile-pic

Toen ik begon aan de videotraining ‘Hoe maak ik leuke en mooie Visuals voor mijn Instagram Stories’, was ik niet bang om er iets te delen, maar mijn verhaal en het beeld moest 1 geheel worden. En dat is gebeurd; het werd 1 beeldend verhaal! En dat ondersteunt mij bij mijn verhaal en mijn bedrijfslijn.

Esther geeft in de videotraining een heldere uitleg over hoe je de Instagram Stories kunt maken, stap voor stap. Ik ben het gelijk gaan toepassen en het zit nu in mijn dagelijkse routine. Elke dag start ik de dag 1 uur om o.a. Instagram Stories te bedenken en te maken, waardoor ik online zichtbaar ben. Zelfs mensen uit Friesland hebben contact met mij gezocht voor mijn paarden coaching! Ik krijg reacties van mijn doelgroep. Hierdoor enthousiasmeert en motiveert het mij om dit te blijven inzetten.

Door de videotraining ben ik online nog beter zichtbaar, ben ik geïnspireerd en ben ik zelfs anders gaan kijken naar foto’s die ik online deel. Kortom, wil je meer ontdekken over hoe je leuke en mooie Instagram Stories kunt maken? Dan raad ik je deze training van Esther van harte aan.

Mariëlle Renckens Holistisch trainer / coach
profile-pic

Esther kijkt naar mogelijkheden en stuurt waar nodig bij. Zij heeft me aangezet om me zichtbaarder te maken via FB live. Wat Esther vooral kenmerkt is haar aanstelijke enthousiasme, kennis over social media en betrokkenheid. Een warme en fijne persoonlijkheid, enorm prettig om mee samen te werken!

Mandy Jacobs Gewichts- en Lifestyle coach - Afvallen zonder dieet