Your Social Eye - Visual Storytelling

Hoe je moeiteloos ideale klanten aantrekt via Social Media

zonder dat je elke dag overal online aanwezig hoeft te zijn,

waardoor je missie verder verspreid wordt

Hoe vaak heb je de afgelopen maand door je tijdlijn gescrold om vervolgens te concluderen dat het allemaal weinig heeft opgeleverd?

We kennen het allemaal wel, je plaatst af en toe een bericht en er gebeurt niets. Je krijgt weinig tot geen reacties, terwijl je wel veel tijd kwijt bent aan het maken van deze content en het online aanwezig zijn.

Ook is het vaak lastig dat je niet weet WAT je wilt gaan delen, over welke onderwerpen zal je nu weer berichten gaan delen? 

Nieuwe klanten zijn van harte welkom voor je, maar ze 'zien' jou niet, ze vinden je niet op Social Media. Soms denk je er zelfs aan om maar te stoppen met je eigen bedrijf en weer in loondienst te gaan. Het plezier wat je altijd had is totaal weg, de mens als positieve en ambitieuze ondernemer is totaal verdwenen.

Wat goed werkt is regelmatig aanwezig zijn op een manier die het beste bij jou past. En wanneer het voor jou goed voelt, straal je dat uit en voelt ook jouw doelgroep dat. Daar maak je de verbinding.

En echt waar, zelf heb ik dit gevoel ook gekend.

Ik was niet consistent en niet met regelmaat op Social Media aanwezig. Het kostte me heel veel tijd, maar het leverde niets op, totdat ik erachter kwam, dat mijn online aanwezigheid alleen resultaat had wanneer ik regelmatig zichtbaar was, op een manier die bij mij past! Hierdoor ben ik lekker mezelf, namelijk een enthousiast en positief persoon, deel ik mijn verhaal en dat trekt ‘mijn leukste’ klanten aan, je hebt herkenbare overeenkomsten en daarmee maak je verbinding. Dit was hèt moment voor mijn ’next level’, het moment om deze stappen door te geven aan anderen, om mijn missie verder te verspreiden.

Online zichtbaarheid in de juiste vorm (jouw unieke vorm) met de juiste content, zorgt ervoor dat jouw ideale klanten zich herkennen in jou en jouw verhaal. Mensen doen zaken met mensen. Ze leren je kennen, dat is de eerste connectie, je bouwt vertrouwen op en dat is wat Social Media doet.

‘Continuïteit In Zichtbaarheid’ betekent dus niet elke dag overal aanwezig zijn, maar het betekent consistentie, zodat we jou beter leren kennen en verbinding maken. Daarna komt de volgende stap, dat ze klant worden!

En zo is mijn jaarprogramma ontstaan.

Inmiddels ben ik niet de enige ondernemer meer, die haar missie online verspreidt maar ook mijn klanten doen dat! 

Mijn missie is anderen inspireren hun missie te vervullen, hun verhaal te delen, hun droomleven te leven, zodat we samen de wereld een stukje mooier maken. Een positieve impact maken op het leven van anderen… 🙏"Show your message to the world!"

En zo is mijn jaarprogramma ontstaan. Om anderen te inspireren en motiveren blij te worden van het resultaat van hun online zichtbaarheid, zij daarmee impact maken op het leven van anderen...

Ik heb een programma gemaakt waarbij je als ondernemer ontdekt hoe je door jouw online aanwezigheid nieuwe klanten aantrekt en jouw missie daardoor verder verspreid wordt, op een manier die bij jou past!

En met mijn online jaarprogramma is deze cirkel helemaal rond. In mijn programma ‘Continuïteit in Zichtbaarheid - Next level’ help ik positieve ondernemers regelmatig zichtbaar te zijn op een manier die bij hen past, zij leren hun boodschap in de wereld te zetten. Zij verspreiden hun missie nu ook online; Continuïteit in Zichtbaarheid Next Level - brengt ondernemers en hun missie naar een Next Level!

Hierdoor maakt niet alleen mijn hart een sprongetje, maar ook die van mijn klanten! We maken de wereld namelijk samen een stukje mooier.

  • Leer je jezelf online neerzetten op jouw unieke manier, zodat we jou ècht leren kennen en je de juiste mensen aantrekt
  • Leer je hoe jij online nieuwe klanten aantrekt die bij jou passen, waardoor jouw missie ook verder en moeiteloos verspreid wordt
  • Ontdek je hoe je ervoor zorgt dat je jouw boodschap/missie blijft verspreiden, waardoor je positieve impact maakt op het leven van anderen en we de wereld samen mooier maken
  • Krijg je constant nieuwe inspiratie doordat je het samen met anderen doet, waardoor je moeiteloos op waardevolle content ideeën komt
  • Ontdek je hoe Social Media voor jou werkt, op een manier die bij jou past zonder dat je elke dag overal aanwezig hoeft te zijn
  • Ga je stap-voor-stap DOEN, je komt in de actiestand waardoor je veel meer zichtbaarheid, kennis en lef krijgt

Note: Dit online programma is niet voor ondernemers die:

  • 1-op-1 met mij willen werken i.p.v. in groepsverband
  • ‘alles al weten’ en niets willen leren
  • ‘negatieve energie’ meenemen i.p.v. elkaar met positieve energie inspireren
  • op hetzelfde level willen blijven i.p.v. naar een next level willen groeien

Dit is wat anderen zeggen over het CIZ-jaarprogramma:

Karen Dijkstra deelnemer jaarprogramma

Karen Dijkstra

Auteur van het boek 📗 "In 10 stappen leren vanuit talent | 🎙Podcast Talent & Groei | Andere kijk op leerproblemen

Het Jaarprogramma "Continuïteit in Zichtbaarheid" van Esther is ongelooflijk leerzaam en leuk! Ik deelde ‘mijn verhaal’ over een andere kijk op leerproblemen al wel offline, maar online nog niet echt. Ik wist niet zo goed waar ik een post over moest maken. De contentkalender helpt mij daar enorm bij, door de handige structuur. Ook de maandelijkse online bijeenkomsten, die Esther met veel enthousiasme geeft, zijn heel fijn. De waardevolle tips, de gelegenheid om vragen te stellen en ook door te horen wat de andere deelnemers doen om zichtbaar te zijn, zorgen ervoor dat ik weer nieuwe ideeën krijg en het ben gaan doen. Vóór mijn deelname aan het programma deed ik nog niets met Instagram, ik snapte niet zo goed hoe het werkte. Nu is het mijn favoriete social media kanaal om mijn missie te delen, wie had dat gedacht! Zo leuk om reacties te krijgen van mensen die ik nog helemaal niet kende en net als ik enthousiast zijn over ‘leren vanuit talent’. Eén van mijn posts die ik plaatse op Instagram werd overgenomen door iemand en op LinkedIn gezet. Hierdoor is mijn boodschap dat we bij kinderen met leerproblemen niet moeten kijken naar ‘wat er aan de hand is’, maar kijken naar wat zij wél kunnen en hun talenten als uitgangspunt nemen, weer verder verspreid. Daar maakt mijn hart een sprongetje van! En superleuk dat ik een interview met Esther heb mogen doen om hierover te vertellen. Dank je wel Esther, ik hoop dat je nog veel mensen met een missie mag helpen deze in de wereld te zetten, zodat we samen de wereld mooier maken!

Yildiz van der Zijden deelnemer jaarprogramma

Yildiz van der Zijden

Online bekkenbodemtherapie om van urineverlies of verzakking af te komen 

Door mee te doen aan het jaarprogramma van Esther heb ik eindelijk mijn social media actief gekregen. Ik hikte er al heel lang tegenaan, maar dit jaarprogramma was echt een fijne stok achter de deur. Esther neemt je op een prettige manier bij de hand, geeft handige templates om structuur aan te brengen, en als je vragen hebt kun je die altijd stellen. Daarnaast zijn de Q&A's heel leerzaam. Ik heb nu een vast ritme waarin ik mijn berichten inplan, maak mooie templates op canva (ook dankzij Esther), en heb daarmee mooie stappen gezet dit jaar. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan. Yildiz van der Zijden - Jouwbekkentherapeut.nl - online bekkenbodemtherapie

deelnemer Rose Jaarprogramma continuiteit in zichtbaarheid

Rose Kleiboer ten Hoope

Opleidingscoach bij Klaverweitje.nl 

De afgelopen periode heb ik het jaarprogramma gevolgd: Continuïteit in zichtbaarheid van @EstherVree. Als ik terugkijk naar wat ik geleerd heb is dat enorm veel! Mede door de masterclasses en de persoonlijke online begeleiding in een kleine groep, werd ik gemotiveerd en geïnspireerd voor het creëren van waardevolle content voor mijn social media. Met het doel om meer zichtbaar te worden in wat ik met mijn praktijk Klaverweitje.nl kan betekenen voor mensen. Esther is een heel erg behulpzaam als het gaat om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb mogen leren! @Rose Kleiboer ten Hoope

Patricia Leenaarts deelnemer jaarprogramma

Patricia Leenaarts

Personality Transformatie Coach voor de Ondernemende Levensgenieter

Wat kan ik nog meer zeggen dan: “Doe mee met de training van Esther!” Mij heeft het afgelopen jaar heel veel opgeleverd. Tijdens het webinar was er iets dat mij vertelde dat ik de jaartraining bij Esther wilde doen. Na een persoonlijk gesprek wist ik het zeker. Mijn doel om mee te doen met de jaartraining ‘continuïteit in zichtbaarheid’ was omdat ik wilde leren hoe ik de verschillende social media kanalen in kon zetten voor mijn bedrijf. Ik wilde meer zichtbaar leren zijn om mijn boodschap in de wereld te zetten. Daarvoor is Esther de aangewezen persoon. Esther is heel professioneel, behulpzaam en toegankelijk. Je kunt haar alles vragen over de verschillende social media kanalen. Ze heeft bijna overal een antwoord op en als ze het niet weet zoekt ze het voor je uit. Het is mijn missie om jou te begeleiden met transformatie processen, waarbij je oude patronen, overtuigingen en blokkades loslaat, zodat je het nieuwe in je leven kunt verwelkomen. Deze missie wordt, door het volgen van het programma van Esther, nu ook online verspreid. Het was voor mij een superjaar met meer zichtbaarheid, kennis en lef. Dank je wel lieve Esther voor je enthousiasme en je betrokkenheid. Patricia Leenaarts | Personality Transformatie Coach https://patricialeenaarts.nl/

Als je meedoet met het CIZ  programma  krijg je toegang tot:

Online Masterclasses

Die aansluiten op jouw zichtbaarheid en geven ook een verdieping op dit programma! Live door mij of andere experts gegeven, wat zorgt voor inspiratie en motivatie voor jouw Next Level. Telkens weer nieuwe inzichten.

Wekelijks Live Q&A

Hier kun je al jouw vragen stellen die ik live beantwoord, zodat je nooit met vragen blijft zitten. Doordat je samen met anderen in de community zit motiveer en inspireer je elkaar, ook tijdens deze Live Q&A sessies.

Online Community

Je krijgt toegang tot mijn online community 'De CIZ-Club' waarbij de groep ondernemers elkaar versterken, inspireren en motiveren. Groeien doe je samen!

Jouw Digitale Contentkalender voor een heel jaar

Deels al ingevuld met ‘inspiratie en tips’ welke jij zelf kunt aanpassen op jouw content(planning). Je krijgt hierdoor een handige structuur, het wordt jouw eigen Contentkalender. 

Roadmap - Online Leeromgeving

Je volgt de Roadmap door ´Social Media land´ met steeds aanvullende Trainingen en Masterclasses. Op ieder moment kun je deze volgen in de online leeromgeving. Ook dit op een manier en tijdstip die het beste bij jou past.

BONUS

In het eerste kwartaal van 2024 online samenkomen en kun jij wekelijks werken aan jouw content tijdens het online CIZ Content café focus uurtje! 

Deze bonus geldt alleen wanneer je ingeschreven staat op de wachtlijst!

Review Contentkalender
Review contentkalender Rose

Ben jij die positieve en ambitieuze ondernemer?

Dit is waarom je erbij wilt zijn:

Ontdek hoe je met plezier meer mensen kunt bereiken ipv dat het je veel tijd en energie kost 

Ontdek hoe je jouw boodschap op jouw manier online overdraagt en daarmee positieve impact maakt op het leven van anderen

Next level gaat over meer dan jouw online zichtbaarheid: 'Continuïteit in Zichtbaarheid Next Level' brengt jou en jouw missie naar een Next Level!

Momenteel zijn de deuren gesloten...

Binnenkort gaan de deuren weer open

Alleen voor de mensen op deze wachtlijst

Geef je hieronder op voor de wachtlijst om het niet te missen en er als eerste bij te zijn, om deze info te ontvangen.

Online jaarprogramma Continuiteit in Zichtbaarheid Next level 1

Jaaa, ik wil er bij zijn wanneer de deuren weer opengaan! 

Schrijf je hier in dan sta je op de wachtlijst en ontvang je als eerste alle info!