Hoe ziet jouw comfortzone er op Social Media uit? - Your Social Eye

As. vrijdag 11 maart, ga ik een training volgen bij Elisabeth Griffioen, De Videovakvrouw! Een videomarketing workshop “Video voor ondernemers – de kickstart”.

Het is alweer een tijd geleden dat ik wat video’s gemaakt heb en geplaatst heb op Facebook. Het kwam er niet meer van en video's maken voelde best een beetje uit mijn “comfortzone”, maar eigenlijk wil ik het wel graag “leren” en ben ik nieuwsgierig, of eigenlijk leergierig, naar tips en tricks en hoe ik het kan toepassen. Vandaar dat ik het toch ga doen!

Vaak zeggen mensen tegen mij, “ja, maar jij durft altijd alles te doen……”, maar volgens mij is dat niet zo, ik doe dingen, ook al zijn ze best spannend. Je zet een stap vooruit; je leert er weer nieuwe mensen en dingen door! Je krijgt er extra kennis door, wat je meer een expert maakt op een bepaald gebied.

  • Video en beeld (visuele content) zijn op dit moment "booming"
  • Beeld onthouden we beter dan tekst alleen!

Een leuk artikel van Frankwatching over waarom visuele content beter scoort dan tekst.

Ik help gepassioneerde ondernemers (visueel) zichtbaar te worden op Social Media. Ik zet jouw verhaal, jouw passie graag “in de spotlights”, zodat jij en jouw verhaal beter zichtbaar worden op Social Media en je potentiële klanten je online kunnen vinden. 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden en daarbij: beelden geven je bedrijf/produkt een gezicht!

Nu ben ik eigenlijk benieuwd, hoe ziet jouw comfortzone er op Social Media uit? Wat durf jij eigenlijk niet op Social Media, maar zou je wel graag willen doen of leren? Waarmee zou ik jou kunnen helpen op Social Media, waar je nu nog tegen aanloopt, of wat je eigenlijk niet goed durft?

Vind jij het lastig?

Vind jij het lastig je bedrijf “in the picture” te zetten op Social Media? Laat het mij weten, ik vind het heerlijk jou daarbij te helpen!

About the Author

Ik help ambitieuze ondernemers zichtbaar te worden op Social Media. Door samen positief en met passie de wereld in te kijken, wordt het leven echt mooier!

Leave a Comment:

Leave a Comment: