Wat Klanten Zeggen - Your Social Eye

Wat Klanten Zeggen

Irma Heuft testimonial


'Jouw verhaal' - online Storytelling. Ik begreep wat het was maar had geen idee hoe ik moest beginnen. Esther nam mij mee op reis en via haar logische stappenplan kwam als vanzelf mijn ‘verhaal’ naar boven. Passend bij mijn kernwaarden, mijn missie en mijn klanten. Ze neemt ruim de tijd en stopt niet voordat je ook jouw eigen social media plan hebt staan. Telkens uitgaand van wat bij mij past ben ik de afgelopen 3 maanden al meer zichtbaar geweest met mijn verhaal op social media dan in de afgelopen 3 jaar. Ik kan Esther van harte aanbevelen!


Irma Heuft- Samen voor moedige oplossingen, meer dan de moeite waardPrachtig om te zien dat Esther haar passie heeft gevonden; anderen helpen om via social media zichtbaar te worden. Innovatief, energiek, kundig en altijd nieuwsgierig naar nieuwe vindingen op haar vakgebied. Zij heeft haar 100%IK absoluut gevonden. Een echte vak professional die ik van harte kan aanbevelen!
Susanna Reuhl - 100%IK loopbaandadvies specialist


Esther leeft en werkt vanuit haar hart en dat voel je in alles wat ze doet.  Ze werkt snel, nauwgezet en heeft oog voor detail. En wat belangrijk is, ze denkt mee en verrast met originele insteken. Zoek jij iemand die jouw business op een originele en doeltreffende manier online in the picture kan plaatsen?  Just call Esther!


Peter Plusquin - Expert in snellezen en efficiënter werken