Interviews - Your Social Eye

Interviews

Inspirerende ondernemers aan het woord over Online Zichtbaarheid & Visual Storytelling. Tijdens deze interviews beantwoorden zij o.a. de vragen: Wat brengt Online Zichtbaarheid en Visual Storytelling voor jou als ondernemer? 

In deze video geef ik een kijkje in de wereld van Gert Jakobs, ex prof wielrenner 'De Meesterknecht'. Een preview van het interview wat gaat komen. Een dag op pad met Gert Jakobs, wat een feest! 
 Ga hier naar de video.
Een dag op pad met Gert Jakobs
In deze video interview ik Hugo Bakker, businesscoach, trainer en auteur van diverse boeken. Hij vertelt van alles over zijn business, fysieke doelen stellen en natuurlijk over 'Online Zichtbaarheid en Visual Storytelling 
Ga hier naar de video.
Interview Hugo Bakker Online Zichtbaarheid en Visual Storytelling
In deze video interview ik Sigrid van der Marel, zij is gezondheidscoach, diëtist en auteur. Ze vertelt van alles over haar business, haar leven en over haar ervaring in 'Online Zichtbaarheid en Visual Storytelling' en wat dat haar gebracht heeft.  Ga hier naar de video.
Interview Sigrid van der Marel
In deze video interview ik Mariëlle Renckens, holistisch coach en instructeur over ´Online Zichtbaarheid en Visual Storytelling´. Ze vertelt wat dit haar als ondernemer gebracht heeft en heeft een tip voor de kijker! Ga hier naar de video.